22.12.2010

Joulun valmistelut ja pieni tauko

Tässä nyt on kerinnyt sattua ja tapahtua kaiken näköistä parin päivän aikana. :o
Mitä luultavammin alkuvuodesta olisi muutto,ellei asiaa saada järjestykseen muulla tavalla.. ja se asia on se että Ainon huoneesta löytyi hometta. :/ Iso remppa on sinne huoneeseen tulossa ja toivotaan että ei ole muissa huoneissa. Aino on siirretty meidän huoneeseen nukkumaan,niin aika vähälle jää ilta istumiset koneella. :)

Huomenna olisi kaupassa käyntiä ja parit hyllyt pistäisi kasata, että tekemistä vielä riittää ennen perjantaita. :D mm. pyykkivuoren tuhoaminen, petivaatteitten vaihto ja kinkun paisto. Perjantai päivä meneekin sit siihen kun kierretään miehen mummelit, äitini ja hänen vanhemmat.. että ilta taas käsillä kun kotona ollaan.

Arvontahan päättyy 25.12 eli vielä muutamat päivät aikaa osallistua.
Koitan keritä samana päivänä julkaisemaan voittajan, mutta muuten kaikki blokkaukset jäävät viimiselle viikolle.

Joululahjavaihdonpaketti ja pikkujoulupaketti (kitin järjestämä) ovat perille tulleet, mutta ensi viikolla laittelen kuvat tänne. Kiitoksia lähettäjille ja vaihtojen järjestäjille! :>

Nyt haluan toivottaa kaikille

~**^ OIKEIN IHANAA JOULUA JA PAAAALJON PAREMPAA ENSI VUOTTA! ;D ~**^


3 kommenttia:

  1. hui,hometta ihan :/

    Me asuttiin kotkan vuokrataloissa kaupungissa ja meillä oli ihan homeiset ja kylmät ikkunat aina,vaikka tein valituksia niin tuntui ettei isännöitsijää kiinnostanut pätkääkään,kävi jopa katsomassa mutta ei mitään vaikutusta.
    Ainut oli muutto pois sieltä,saatiin toiselta vuokran antajalta kiva kolmio omalla saunalla.
    joten tiedän millaista on asua homekämpässä,ei ollut mukava juttu.
    toivottavasti pääsette muuttamaan pois sieltä pian!

    VastaaPoista
  2. Joo, no näissä nyt on aina vikaa :/ Aino jouduttiin siirtää nukkumaan tuohon ikkunan vieree,niin aivan kauhee veto siin.. ihan hiukset heiluu toisel ku nukkuu :( Täytyy vaan toivoo nyt parasta! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvää Joulua! Kiitos Ihanasta Lahjasta! Suloiset palmikkopuikot ja silmukanlepuuttaja. Eilen illalla avasin ja nyt jo käytössä. Toivon voimia koko perheelle!

    VastaaPoista