7.1.2012

Arvotaanko?

Olen tässä nyt viikon verran "katkerana" katsellut kaikkien käsityöläisten blogeja ja ajatellut että josko minäkin aloittaisin ompelun ja toivoisin että ens jouluna olen niin hyvin jo kehittynyt että kehtaan antaa omatekemiä juttuja lahjaksi :D

Itse en ole ikinä ollut tyytyväinen omiin ompelu töihin, tai ainakaan kovin moneen :/
ja minullakun tuota pitkäjänteisyyttä ei ole, nythetikaikkimulle tai sit jää työt seisoo moneks kuukaudeks tai jopa vuodeks.

Käsitöitä oon rakastanu tehä koko ikäni tai ainakin niin kauan kuin muistan!
Vaikka välillä näitä pitkiä ja ei niin pitkiä taukoja on ollut.

Joten päätin että teen itselleni tavoitteen ja mikä sen parempi kuin tulla se tänne kertomaan,ettei vaan vahingossa pääse luistamaan luikuritattisena :DD

Ajatuksena oli että kerran viikkoo julkaisisin jonkun ompelemani työn, mutta.. mitäs jos olen matkalla, sairaana,hmm.. noh, muita vaihtoehtoja ei varmaan edes olisi :D
Kenties oon joskus aikasemminkin näin "luvannut", jossain ja jolleen.. :D Ja luistettu on kun ei niitä ompeluita näytä blogissakaan kovin montaa olla.

No mutta siis joo.. Tarkoituksena on tietyin (lyhkäsin) väliajoin julkassa blogissa joku ompelemani juttu ja nyt sitten..

.. haluan teiltä arvon ompelijat ja miksei muutkin..

Tietää..

Nopeita ja helppoja ompelu niksejä ;D (elkää unohtako että 2.5v opiskelin pukuompelijaksi, niin ei tartte lahkeen käännön vinkkiä laittaa taikka miten kuminauha pujotetaan nopeiten :DD)

Vastaamalla tuohon, olet mukana ompelupaketin arvonnassa!

Vinkkejä voi jättää 8.2.2012 asti jolloin selviää kuka onnellinen saa ompelupaketin.

10 kommenttia:

 1. Tilda sydän tai muu vastaava.
  Meikkipussukka.
  En muuta ny kekannu=)

  VastaaPoista
 2. piip, kirjotin pitkän litannian ja sit netti pätkäs ja teksti katos bittiavaruuteen....
  Lyhkäsesti, minä saan parhaat ideat muiden blogeja seuraamalla ja monessa blogissa on myös oivia ompluohjeita.
  samoin fb ompluelämää sivusto on todella inspiroiva :)

  VastaaPoista
 3. Hei, laita ajastettuna kun laitat blogiin, niin silloin sinulla on aina uutta näytettävää ja voit ommella / askarrella silloin enemmän kun intoa on, ps, niin minä teen ;)

  Ja toisaalta älä ole niin ankara itsellesi, käsin tehdyssä pitää olla käsintehdyn leima, noita koneilla tehtyjähän löytyy joka paikasta.

  Ja vielä Ainokin on olemassa, tehkää yhdessäkin jotain :)))

  Askartelu/ompelu intoa kippaan korillisen niskaasi, äläkä juokse karkuun ;))

  VastaaPoista
 4. Heippa, usein pyörähdän blogissasi (vaikka siitä ei jälkeä jääkään - olen huono kommentoimaan)
  Sani sen jo sanoikin, blogeista saa mukavia ideoita ja ottobre lehti on mainio (sen ohjeita käytin todella paljon kun lapset olivat pieniä).
  Ja yks idea mitä tuli mieleen - tyynyliinat, (joko sisutamiseen tai nukkumiseen tarkoitetut)

  Mukavia käsityö hetkiä sinulle ja tyttärellesi!
  Maarit

  VastaaPoista
 5. Helppoja ompeluvinkkejä.. Uskallusta ja kokeilua kai se vaatii! Pitää aloittaa perushousuista ja paidasta ja sit kun ne kyllästyttää, siirtyä vaativampiin aplikointeihin. Niin mä ainakin olen tehnyt. :) Tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
 6. OE palsta fb:ssä on kyllä mainio ideapankki =)

  VastaaPoista
 7. Mun paras ompeluniksi on hyvä puhelin :D Ite napsin hirveästi kuvia, kaupassa kun tulee vastaan valmisvaate jossa on esim. kiva tasku, helppo napata kuva talteen. Toisekseen, saan visioita yleensä ihan yhtäkkiä, yleensä keskellä yötä, joten ne on näppärintä näpytellä puhelimeen muistiin (ja aamulla pällistellä että mikäkön ihmeen idea tääkin taas mahto olla....).

  VastaaPoista
 8. Juuri googlasin käsintehtyjä laukkuja eli ehdottaisin sinulle sellaisen tekemistä :) Vaikka kirppisfarkkuihin yhdistelet kaunista kangasta ja remmi/sangat, niin siinä on uniikki laukku kannettavaksi :)


  T: Päivi, ekaa kertaa sivuillesi eksynyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi tärkeä asia pois viestistä eli tässä olisi sähköpostiossuni: lumparius@yahoo.com

   T: hajamielinen Päivi

   Poista
 9. Hmm..riippuu tietty mistä tykkää. Itse en ole saanut mitään koulutusta ja juuri sain valmiiksi tyttäreni villakangastakin. Pidän itse simppeleistä vaatteista, myös lapsella. Mutta vinkkejä..njaa.. tyynynpäälliset valmistuu nopeasti, myös lahjaksi, samoin kestokassit. Ja kangaskaupat pursuaa mitä ihanampia kankaita!

  VastaaPoista