22.10.2012

Lahjoja

Mullahan alkoi noin pari kuukautta sitten koulu ja sen jälkeen kotona ompelut jäivätkin aika vähäiselle.
Mutta eivät ne ompelut onneksi kokonaan jääneet, jotain hyvää sentäs siitäkin koulussa käynnistä että olen siellä ommellut joitakin joululahjoja ja muutamia tilaustöitä.
(opettaja repis pelihoususa jos vaan tietäis :D)

Tässä välissä muistuttelisin että käykäähän osallistumassa arvontaan, oikealla puolella on arvonta teksi ja siitä klikkaamalla pääsee osallistumaan :)


Tässäpä hiukan aikaan saannoksista kuvia


Liivimekon kangashan on joulureen kautta saatu ja on kyllä tosi ihana kangas, tykkään kovasti! Siitä innostuneena olenkin tässä koittanut nyt hamstrata noita puuvillakankaita lisää :D Ei vaan taho löytyä semmoisia jotka miellyttäis omaa silmää heti nähdessään.

Niin ja juu, liivimekko ei ole tuossa ihan valmis, napit puuttuvat vielä.
Tuubihuivien kankaat on koulun varaston kätköistä. Ne ei nyt ihan onnistuneet sillain kuin kuvittelin ja olivat vielä jotain jämäpala kankaita, mutta ajavat asiansa ja näyttävät siltä miltä pitää.. ja sehän se pääasia on ;D

Nyt laitettava aivonystyrät hommiin ja mietittävä että mitä sitä sit ompelis. Kovasti oon koittan googletella joululahja ideoita ja kaikkia kivoja juttuja on tullutkin vastaan, mutta ovat lopahtaneet ne ideat siihen kun ei ole ollut/ taikka löytynnyt tarvikkeita :(

Oletteko te jo ommelleet mitään joululahjoja?


2 kommenttia:

  1. Diudau! Aika pirun törkeen upeita!!! *monttu auki*

    VastaaPoista