15.11.2012

Kirppistä ja postia


Osallistuin jokin aika sitten kirppisystävä vaihtoon ja sain pakettini haettua eilen postista :) Minä lähetin paketin Liisan kotona ja sain myös hältä paketin.

ja paketista löytyi paljon kaikkea kivaa..

esim. nämä


Kiitokset vaan ihanasta paketista! :)


Ja ettei postaus jäisi ihan liian lyhkäseksi niin eilen tuli käytyä kirppiksellä.

Olen tässä koittanut päästä eroon turhista vaatteista ja rojuista. No sitä mukaan kun niistä eroon pääsen niin kannan uutta tavaraa kotia ja nyt oli sit tarkoitus lähtä liikkeelle sillä periaatteella että en osta itselleni taikka Ainolle mitään.. kattelen vain jos löytyisi jotain joululahja juttuja, mutta kuinkas ollakkaan. Kävelin sieltä pihalle kahdella kassilla.


Uusi tunika 2€


Tunika 1.50€


Tunika 2€


Housut 1.50€


Palapeli 1€ (toinen unohtui kuvata, mutta on samaa sarjaa ja myös 1€)


Dvd 2€ (joululahja)


Uusi Tyynyliina 2.50€ (joululahja)


Uudet pitkikset 2€ (joululahja)


Uusi pöytäliina 0.20€


Uusia kortteja 0.10€ / kpl


Iso My little pony 2€

Mutta noille kaikille löydöille on oikein hyvä selitys ;D
Jos ja kun tai tottapuhuakseen tottakai mie pääsen kesäkuntoon ensi kesäksi ja voin pukeutua uusiihin tunikoihini ja nytkun olen vanhoista eroon päässyt (ainakin melkeen), niin pitäähän sitä uusia hommata.
Hmm.. no noihin ainon vaatteisiin en oiken keksi mitään selitystä että juu, säilöön ne menevät (vaikka luulin että 3x 60l:n laatikkoa vaatetta riittäisi tuolle neidille *viheltelee*)
Pöytäliina pääsee koristamaan neidin synttäreille, täytyy vain toivoa että on vielä 3kk:n päästäkin innokas mikki fani :D ja kortteja ei ole koskaan liikaa, niitä tarvii aina.. tai ainakin melkein aina.
Ja tuo poni.. en oo koskaa noin isoa ponia nähny o.O Pakkohan se oli ottaa vaikka oli hiukan sottainen, en ihan puhtaaksi saanut mutta hyvin kelpas leikkeihin. :))

Että se siitä "en tuo mitään kotia"- lauseesta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti